BCE-GEM

Közösség

A GEM egyedülálló közösség

Ez elsősorban annak köszönhető, hogy az osztatlan képzésre tagjaink 5 éven keresztül járnak, így bőven van ideje kifejlődni olyan szoros barátságoknak és ismeretségeknek, amelyek kevesebb idő alatt nem tudnának elmélyülni. Ennek megfelelően diákszervezetünk tagjai rengeteg spontán, illetve előre megszervezett közösségi programon vehetnek részt.

Programok tekintetében igen változatos a repertoár! Piknik, jóga, túra vagy kul-túra, de a már tradíciónak számító GEM sörözés sem utolsó! Garantált, hogy mindenki megtalálja a neki való közösségi programot, ahol megismerkedhet új “kollégáival” és életre szóló élményeket szerezhet.

Alumni avagy a volt GEM-esek

A GEM fiatal diákszervezet, így alumninkban is fiatalok vannak. Ennek köszönhetően az alumni bevonásával létrejött programjainkat baráti, közvetlen hangulat jellemzi. Volt tagjaink rendszeresen adnak elő jelenlegi GEMeseknek a legkülönfélébb témákban – szakmától kezdve egészen karriermenedzsmentig – elősegítve ezáltal diákszervezetünk egyik alapvető célját, az évfolyamokon átívelő kapcsolati háló kialakulását tagjaink között.

A tudás- és tapasztalatátadáson kívül kötetlen eseményeket is szervezünk, amelyek keretei között informálisan találkozhat egymással diákszervezetünk múltja és jelene. Ezek az Alumni Sörözések fontos pillérei a GEM közösségi életének.Képek a mindennapokról