Küldetésünk

A GEM egy szakmai szervezet, amely elsősorban azzal a céllal jött létre, hogy a matematika és a gazdaság iránt érdeklődő hallgatók számára szakmai és karrierlehetőségeket biztosítson. Ez a fókuszpont az utóbbi években a pénzügyi területtel egészült ki, így szívesen várjuk az ilyen beállítottságú érdeklődőket is. Mindezt mi sem mutatja jobban, minthogy az immáron hagyománynak számító matematika verseny mellett az elmúlt tanévben már negyedik alkalommal került megrendezésre pénzügy versenyünk is.

A GEM jellegéből fakadóan erősen jelen vannak a kutatási lehetőségek, sőt a szervezet tájékoztatást és segítséget nyújthat továbbtanulással kapcsolatban is. Azonban nem csak a tanulmányaik utolsó szakaszában támogatja a hallgatókat, hanem már az egyetemi évek alatt is segíti a kitűnni vágyókat. Így például több olyan taggal is büszkélkedhetünk, akik a TDK és egyéb szakmai versenyek helyezettjei lettek.

A diákszervezetnek az egyetemi tanszékekkel való szoros együttműködését a vállalati, illetve a versenyszférával ápolt szakmai kapcsolatai színesítik, így a tagok a tanulmányaik befejeztével is profitálhatnak tagságukból. Éppen ezt hivatott elősegíteni a különböző szakmai és karrierlehetőségekről való tájékoztatás, ami szervezetünk egyik kiemelt feladata. Hogy te is megkapd ezeket az ajánlatokat, mindenképp érdemes követni a Facebook oldalunkat, figyelni a honlapunkat és feliratkozni a hírlevelünkre is!

Végül, de semmiképp sem utolsó sorban megjegyzendő, hogy a diákszervezethez való csatlakozással az imént felsorolt pozitívumokból anélkül is részesedhetsz, hogy különböző, sok időt igénylő feladatokat kellene elvégezned, ugyanis nálunk minden ilyen jellegű kötelezettség önkéntes alapon működik. Továbbá a tanév elején tartandó összejöveteleink kifejezetten az első évfolyamos hallgatókat segítik, ahol a felsőbb éves bajtársak igyekeznek hasznos tanácsokkal felvértezni őket. Amennyiben tehát bizonytalan lennél a csatlakozást illetően, érdemes ellátogatnod egy alkalommal, és mi majd meggyőzünk, hogy itt a helyed!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük