GEM

Kockázatkezelési szakmai program

Kedves Hallgatók, leendő Kollégák!

 

 

Vannak, akik határozott elképzeléssel érkeznek a felsőoktatás intézményébe, milyen területen szeretnének dolgozni a diplomaszerzést követően. Vannak, akikben ez a tanulással eltöltött idő alatt tisztul le, például egy érdekes tanár, egy jó esettanulmány, egy gyakornoki munka inspirálására.

Azoknak, akik – így vagy úgy – nyitottak a kockázat, kockázatkezelés irányába, érdeklődnek a piaci kockázat, hitelezési kockázat, operációs kockázat iránt, szeretnénk kinyitni a kapukat a kockázatkezelők szakmai szervezetének oldaláról. A PRMIA Hungary a kockázatkezelők nemzetközi szervezetének, a PRMIA (Professional Risk Managers’ International Association) magyarországi tagozata. Számos rendezvény szervezésével adunk alkalmat találkozásra hazai és külföldi előadókkal, valamint egymás között a tapasztalatok kicserélésére.

Ezúttal a képzésekre, a kockázatkezelési szakmában elérhető képesítésekre koncentráltan szeretnénk a főiskolai, egyetemi hallgatókat meghívni a következő találkozónkra. A PRM és aPRM vizsgákról, a felkészülésről és előnyeiről tartanak előadást külföldi és hazai előadók, valamint kötetlen eszmecserének adunk teret a május 24- Chapter Meeting során.

A részvétel ingyenes, előzetes jelentkezés szükséges, a részletes program a http://www.prmia.org/events/view_events.php?eventID=4489 oldalon található.

 

 

Várjuk az érdeklődőket!

 

PRMIA Hungary

 

 

A Szervezetről:

A PRMIA (Professional Risk Managers’ International Association) a kockázatkezeléssel foglalkozó szakembereket tömörítő, az egész világot átfogó hálózattal rendelkező szervezet. Működése során a kockázatkezelés területén alkalmazandó legjobb gyakorlat megfogalmazását és azok gyakorlati alkalmazását állítja a középpontba. A szervezet non-profit jelleggel működik, belépni a honlapon keresztüli regisztrációval lehetséges. A PRMIA-n belül mindenki megtalálja a maga érdeklődési területét a piaci kockázatkezeléstől kezdve az eszköz-forrás menedzsmenten át egészen a politikai kockázatokig, akár részvényekkel, hitelderivatívákkal vagy biztosítással foglalkozik. A szervezet teret ad a publikációk, vélemények megjelentetésének, továbbképzési lehetőségeket nyújt, de éppúgy lehet böngészni az állásajánlatok között, véleményt cserélni a hasonló érdeklődési körrel rendelkező szakmabeli kollégákkal. A PRMIA nemzetközi tagsága mellett tetszőleges számú helyi tagozathoz, Chapter-hez lehet csatlakozni. A PRMIA Hungary ezen nemzetközi hálózat részeként szervezi a hazai kockázatkezeléssel foglalkozó szakemberek összefogását. További információért feltétlenül látogassa meg a http://www.prmia.org honlapot, valamint a hazai tagozat oldalát http://www.prmia.org/Chapter_Pages/Hungary/.

 

 

Getting professional with risk: how the PRM or aPRM certificates can help

The PRMIA Chapter Hungary organizes on the 24th of May an exceptional chapter meeting specifically dedicated to the Professional Risk Manager and and the Associate PRM certification programme.

Who should attend

  • Risk professionals, looking for ways to improve their knowledge and having an efficient way to signal this.
  • Risk department leaders and CROs
  • HR professionals in charge in selecting, hiring to risk management positions.
  • Academic professionals
  • Graduates considering a career in finance and risk

Agenda

08:45 – 09:00 Registration
09:00 – 09:15 General introduction to PRMIA and its certifications.

Keve Müller, Co-Regional Director, PRMIA Hungary

09:15 – 09:45 How to advance your career with the PRMIA Associate PRM and PRM certification program.

Dominik Dersch, Member of the PRMIA Board, Regional Director PRMIA Munich

09:45 – 10:15 Practical experience and advice from peer PRM, aPRM holders
Zalán Mátyás, Senior Consultant, Finalyse Budapest Ltd.
Péter Tóth, Market Risk Senior Expert, OTP Bank Ltd.
Mirkó Harangi, Senior ALM Analyst, Erste Bank Hungary Zrt.
10:15 – 10:30 Questions and answers
10:30 – 11:30 Coffee break, networking

The conference will be held in English and Hungarian language. Dress code is business casual.

Entrance is free, priority will be given to PRMIA members. To join PRMIA, please visit prmia.org/Chapter_Pages/Hungary

Registration is required!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük