GEM

GEM Tavaszi Programok: Nyári tábor, Karrier és verseny

GEM 2011 tavaszi programjai a következők a visszajelzések alapján:

2011 július 22-24-ig egy nyári tábor, ahová várjuk a Gazdaságelemzés, Biztosítás és pénzügyi Matematika és Gazdaságmatematika iránt érdeklődő hallgatókat együtt olyanokkal, akik ilyen szakon végeztek.

Jelentkezz már most, hogy ne maradj le semmiről.

Itt tudsz jelentkezni.

Karrier program keretében olyan cégekhez látogatnánk el és mutatnák be röviden azokat a munkaköröket, amit ilyen végzettséggel betölthetsz. Az első ilyen cég várhatóan a Morgan Stanley lesz. Már pozitívan visszajeleztek, de a pontos időpont még hátra van.

Versenyt is tervezünk, amely a tervek szerint egy néhány órás feladat megoldásos verseny lesz gazdaságmatematikai témakörökben. A verseny minden évfolyam számára külön lesz és a verseny tanszéki támogatást is élvez. További információk hamarosan.

Emellett érdemes folyamatosan követni a honlapot, mert számos szakmai gyakorlati lehetőséget közlünk rajta. Ha szeretnél elsőként értesülni az eseményekről, akkor Likeolj minket a Facebookon 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..